Haber

Tartan Zemin Kaplama Kullanım Alanları

İçerik

Tartan Zemin Kaplama

Tartan zemin kaplama özellikle spor alanında bilgisi olan veya spora aşina olan kişilerin yabancı olmadığı bir zemin tarzıdır. Tartan zemin kaplama basketbol, tenis, atletizm, futbol gibi sahaların kenarlarında yer alan koşu ve ısınma alanları, açık veya kapalı spor salonları ya da çocuk oyun alanlarında kullanılmaktadır.Tartan zemin kaplama ya da tartan pist kaplamalar emici bir özelliğe sahip olup istenilen renkte yapılmaktadır.Aşınmaya karşı direnç ile açık hava şartlarına uygun yapıda olan kaplamalardır.Zeminin yumuşak olması hareket yeteneğini de kolaylaştırmaktadır ve tercih sebebidir.Ürünözellik ve spor alanlarında kullanılırken yürüyüş veya koşu alanlarında da genellikle kullanılmaktadır.

Tartan Zemin Kaplama Kullanım Alanları

Tartan zemin kaplama açık ve kapalı oyun alanlarında, çok amaçlı spor alanlarında, atletizm, bisiklet yolu, trafik eğitim pistleri, koşu ve yürüyüş yollarında kullanılmaktadır. Huzurevleri, çocuk hastaneleri, bebek odaları, bakımevleri, yürüyüş yolları, okul bahçeleri, garaj girişleri, otopark ve teras balkonlar da tercih edilir.

Tartan Zemin Kullanım Avantajları

Tartan zemin kaplama darbe emici ve koruyucu özelliği bulunmaktadır.Esnekliğisayesinde düşme veya darbe sonucu oluşabilecek yaralanmalarını önleyen yapısı bulunurken bu yapısı sayesinde özellikle çocuk oyun alanlarında ideal bir zemin oluşturmaktadır.Ürünün sağlamlığının yanısıra hijyenik ve sağlıklı olması da ürünü kullanılabilir bir hale getirmektedir.Ürününyapısında bulunan drenaj sayesinde yağışlara karşı da dayanıklıdır.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu